dimecres, 10 de juny del 2015

Cris Juanico presenta f(a)usta a Dénia

Cris Juanico a Dénia durant l'actuació per a la Fundació Baleària. Foto Ricard Pérez


Cris Juanico ha tornat a treure disc i passen els anys i els registres vocàlics del cantant menorquí (Menaix a Trois i Ja t'ho diré) segueixen intactes, si és que no han millorat. 

A Dénia ens visità gràcies al treball de la Fundació Baleària, entitat de la naviera que ha habilitat una fantàstica sala de concerts i events a l'estació marítima de la capital de la Marina Alta.
F(a)usta és un disc de corda (fusta) amb violins, guitarres, contrabaix i violoncel. Un nou recorregut per la sociologia i lèxics menorquins. 

Al concert del divendres 5 de juny vingué tot sol (qüestions de pressupost...) i feu un repàs del disc -excel·lents "Com un infant", "Ei, que fràgils som" i "Em dius que em vols estimar"– amanits amb els clàssics de Ja t'ho diré "l'Univers", "Així i tot" i "Si véns". Destacada la versió d'Ovidi Montllor "Tot esperant Ulisses" del poema d'Estellés.

Juanico es mostrà satisfet de tornar a Dénia (fa uns anys actuà amb l'espectacle infantil Tabaluga) i després del concert manifestà les seues ganes de tocar de nou però amb el quartet de corda.

Tot arribarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada