dilluns, 28 d’octubre del 2019

MÉS LLUMBuscant la llum a les acaballes del 2019


Puc assegurar-vos que el 2019 ha sigut i és de tot menys tranquil. Ara, justament, trobe un forat per explicar-me i descriure els canvis. Per motius laborals i d'horaris de la ràdio la meua col·laboració dins del programa Al ras d'À punt mèdia ha passat a millor vida. El nou repte professional (retorn a la comunicació i l'assessorament institucional) m'ha obligat a plegar veles en l'emissora pública i també en la revista Saó. Tots sabem que viure del periodisme musical és un privilegi que està a l'abast de poca gent. (Em faig vell sense haver acomplit el meu somni, què hi farem... Però sense traumes, eh!).

Això no vol dir que deixe de banda la música, més bé tot el contrari. La flama no s'apaga. Ara tinc més temps per triar allà on em deixen escriure. De fet em seguireu llegint en la revista Allioli (Stepv), on continuaré raonant al voltant dels millors discos de la música en valencià. Aquest mes de novembre que iniciem, si rebeu o trobeu un dels 21.000 exemplars de l'Allioli, trobareu una peça atípica –per la atemporalitat– sobre dos discos amb un mateix nom: Llum de Munlogs i Llum de Sant Gatxo.

Ací ho deixe de moment. Per altra banda, vull felicitar els guanyadors dels Premis Ovidi 2019, els nominats i els que s'han quedat a les portes de la nominació. Enguany he tornat a tindre la difícil tasca de formar part del jurat amb els companys i companyes Josep Vicent Frechina, Carla González, Joaquim Vilarnau i Amàlia Garrigós. 

Molta bonhomia amics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada